Guia docent Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Química |
català |
Grau en Tècniques de Bioprocessos Alimentaris (2018) |
Assignatures |
BASES TECNOLÒGIQUES DE LA PRODUCCIÓ ANIMAL |
Continguts |
DADES IDENTIFICATIVES | 2021_22 |
Assignatura | BASES TECNOLÒGIQUES DE LA PRODUCCIÓ ANIMAL | Codi | 20244206 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
3 | Optativa | 2Q |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Tema | Subtema |
1ª PART 1. Producció animal. Zootècnia 2. La reproducció animal 3. L’alimentació animal 4. Creixement i desenvolupament animal 5. Sanitat animal 2ª PART 1. Sistemes de producció animal. Benestar animal. Transport dels animals 2. Qualitat de la carn 3. Instal·lacions ramaderes. Condicions ambientals de les granges. Orientació d'instal·lacions. Materials de contrucció dels edificis 4. Bioseguretat a les granges 5. Nous models de producció saludable i sostenible en el sector càrnic 6. Ramaderia ecològica |