Educational guide School of Chemical Engineering |
english |
Bachelor's Degree in Food Bioprocess Technology (2018) |
Subjects |
FUNDAMENTALS OF FOOD PRODUCTION |
IDENTIFYING DATA | 2023_24 | ||||||||||||||||||
Subject (*) | FUNDAMENTALS OF FOOD PRODUCTION | Code | 20244115 | ||||||||||||||||
Study programme |
|
Cycle | 1st | ||||||||||||||||
Descriptors | Credits | Type | Year | Period | Exam timetables and dates | ||||||||||||||
9 | Compulsory | Second | AN |
||||||||||||||||
Modality and teaching language | See working groups | ||||||||||||||||||
Prerequisites | |||||||||||||||||||
Department | Biochemistry and Biotechnology Basic Medical Sciences Electronic, Electric and Automatic Engineering Mechanical Engineering Chemical Engineering Business Management Analytical Chemistry and Organic Chemistry |
||||||||||||||||||
Coordinator |
|
montse.ferrando@urv.cat jordi.pallares@urv.cat montserrat.mestres@urv.cat jose.cano@urv.cat anton.vernet@urv.cat mahmoud.bourouis@urv.cat teresalucia.hechavarria@urv.cat silvia.delamo@urv.cat marta.sanchis@urv.cat madushikakenushi.ranasinghe@urv.cat |
|||||||||||||||||
Lecturers |
|
||||||||||||||||||
Web | |||||||||||||||||||
General description and relevant information |
DESCRIPCIÓ GENERAL: L'alumnat desenvoluparà competències sobre aspectes enginyerils de la conservació d'aliments per fred i calor. Seguiran la metodologia docent d'avantprojecte integrat, a través del qual portaran a terme un projecte tècnic d’una línia de producció d'aliments i, simultàniament, treballaran competències socials com ara el treball en equip, el lideratge, i la iniciativa, entre d’altres. |
||||||||||||||||||
OBSERVACIONS: Aquesta assignatura s'imparteix conjuntament amb el Grau d'Enginyeria de Bioprocessos Alimentaris (GEBA) i les competències que es mostren son d’aquest ensenyament. Els resultats d'aprenentatge són els mateixos als dos graus, tot i que pot variar la seva codificació, pel fet de dependre de diferents competències. | |||||||||||||||||||
| |||||||||||||||||||
(*)The teaching guide is the document in which the URV publishes the information about all its courses. It is a public document and cannot be modified. Only in exceptional cases can it be revised by the competent agent or duly revised so that it is in line with current legislation. |