Nutrición y Metabolismo (2012) |
Asignaturas |
MÉTODOS DE VALORACIÓN DEL CONSUMO ALIMENTARIO |
Objetivos de aprendizaje |
DATOS IDENTIFICATIVOS | 2014_15 |
Asignatura | MÉTODOS DE VALORACIÓN DEL CONSUMO ALIMENTARIO | Código | 13675211 | |||||
Titulación |
|
Ciclo | 2º | |||||
Descriptores | Cr.totales | Tipo | Curso | Periodo | ||||
3 | Optativa | AN |
Competencias | Objetivos de aprendizaje | Contenidos |
Planificación | Metodologías | Atención personalizada |
Evaluación | Fuentes de información | Recomendaciones |
Objetivos | Competencias | ||
Conèixer i aplicar metodologies específiques d'investigació en nutrició. | AR1 AR2 AR3 |
BC3 BC6 |
|
Conèixer i saber utilitzar les bases de dades i programes informàtics útils en la investigació en nutrició. | AR2 AR3 |
BC3 BC6 |
|
Conèixer els marcadors bioquímics de consum d'aliments i els sistemes per realitzar bones enquestes nutricionals. | AC4 |
BC3 BC6 |
|
Saber seleccionar la enquesta alimentaria i/o paràmetres bioquímics més adequat als projecte científic. | AR2 |
BC3 BC5 BC6 |
CC4 |
Interpretar els resultats de la valoració del consum alimentari | AC3 AR2 AR3 |
BC3 BC6 |