2011_12
Guia docent 
Facultat d'Enologia
A A 
català 
 
 
Biotecnologia (2005)
 Assignatures
  BIOQUÍMICA I MICROBIOLOGIA ENOLÒGIQUES
   Avaluació
  Descripció Pes
Proves objectives de preguntes curtes 1r parcial. Preguntes curtes i tipus test sobre una part del temari de l'assignatura. 30%
Proves objectives de preguntes curtes 2n parcial. Preguntes curtes i tipus test sobre una part del temari de l'assignatura. 30%
Proves mixtes Exàmen final amb preguntes curtes i tipus test, on s'avaluaran els coneixements i competències adquirides al llarg del curs. 40%
 
Altres comentaris i segona convocatòria

Primera convocatòria: avaluació continuada. La nota correspon a la suma de les notes dels tres controls que es realitzaran al llarg de l'assignatura. És obligatori presentar-se a les 3 proves per poder optar a l'avaluació continuada.

Segona convocatòria: els tres controls seran substituits per una prova única, que correspon al 100% de la nota final.