2017_18
Educational guide 
Faculty of Oenology
A A 
english 
Fermented Beverages (2014)
 Subjects
  SCIENTIFIC ADVANCES IN WINE YEASTS
   Learning outcomes
Type A Code Learning outcomes
 A1 Distingir les vies metabòliques de producció de metabòlits primaris, secundaris i aromes del vi.
Familiaritzar al alumnat amb la investigació enològica actual.
Analitzar resultats d'investigació, i ser capaç de treure conclusions.
Reforçar el raonament crític cap a les solucions proposades per el sector de l'enologia per a millorar el desenvolupament de la fermentació i/o peroducte final.
 A3 Reforçar el raonament crític cap a les solucions proposades per el sector de l'enologia per a millorar el desenvolupament de la fermentació i/o producte final.
Analitzar resultats d'investigació, i ser capaç de treure conclusions.
Familiaritzar a l'alumnat amb la investigació enològica actual.
Comprendre el paper que fa el llevat en la fermentació alcohòlica i relacionar-lo amb els possibles problemes que poden sorgir a lo llarg del procès.
 A9 Aplicar els coneixements adquirits a la comprensió d'articles científics (en anglès) sobre la temàtica d'estudi, per després resumir-los i debatir-los amb els professors i altres alumnes.
Familiaritzar al alumnat amb la investigació enològica actual.
Type B Code Learning outcomes
 CT5 Comunicar idees complexes de manera efectiva a tot tipus d’audiències.
Type C Code Learning outcomes