2018_19
Guia docent 
Facultat de Química
A A 
català 
Nutrició i Metabolisme (2012)
 Assignatures
  NUTRICIÓ I SALUT: INVESTIGACIÓ, DESENVOLUPAMENT I INNOVACIÓ APLICADA A LA CURA DE LA SALUT
   Continguts
Tema Subtema
1. Presentació de l’assignatura. Alimentació saludable basada en evidència científica. Patrons d’ alimentació saludable. Exemples d’èxit d’ innovació a la indústria alimentària.
2. Consum de fruits sec i envelliment saludable.
3. Dieta i càncer: l'evidència epidemiològica.
4. Patró d'alimentació NÒRDICA basada en l'evidència científica.
5. Dieta Mediterrània i Exercici físic

6. Desenvolupament de nous ingredients alimentaris funcionals.
7. El paper de la recerca en la Innovació i valorització d'aliments per la indústria.

8. Prevenció de diabetes a través de la dieta basada en evidència científica.

9. Des de la ciència bàsica fins al mercat. Desenvolupar i comunicar aliments saludables.
10. Activitat Complementària: Impacte dels mitjans de comunicació en Nutrició i Salut.