Guia docent Facultat de Química |
català |
Nutrició i Metabolisme (2012) |
Assignatures |
NUTRICIÓ I SALUT: INVESTIGACIÓ, DESENVOLUPAMENT I INNOVACIÓ APLICADA A LA CURA DE LA SALUT |
Continguts |
DADES IDENTIFICATIVES | 2018_19 |
Assignatura | NUTRICIÓ I SALUT: INVESTIGACIÓ, DESENVOLUPAMENT I INNOVACIÓ APLICADA A LA CURA DE LA SALUT | Codi | 13675207 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 2n | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
3 | Optativa | AN |
Competències | Objectius d'aprenentatge | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Tema | Subtema |
1. Presentació de l’assignatura. Alimentació saludable basada en evidència científica. Patrons d’ alimentació saludable. Exemples d’èxit d’ innovació a la indústria alimentària. | |
2. Consum de fruits sec i envelliment saludable. |
|
3. Dieta i càncer: l'evidència epidemiològica. |
|
4. Patró d'alimentació NÒRDICA basada en l'evidència científica. |
|
5. Dieta Mediterrània i Exercici físic |
|
6. Desenvolupament de nous ingredients alimentaris funcionals. | |
7. El paper de la recerca en la Innovació i valorització d'aliments per la indústria. |
|
8. Prevenció de diabetes a través de la dieta basada en evidència científica. |
|
9. Des de la ciència bàsica fins al mercat. Desenvolupar i comunicar aliments saludables. | |
10. Activitat Complementària: Impacte dels mitjans de comunicació en Nutrició i Salut. |