Educational guide Faculty of Chemistry |
english |
Nutrition and Metabolism (2012) |
Subjects |
NUTRITION AND HEALTH: RESEARCH, DEVELOPMENT AND INNOVATION APLIED TO HEALTHCARE |
Contents |
IDENTIFYING DATA | 2019_20 |
Subject | NUTRITION AND HEALTH: RESEARCH, DEVELOPMENT AND INNOVATION APLIED TO HEALTHCARE | Code | 13675207 | |||||
Study programme |
|
Cycle | 2nd | |||||
Descriptors | Credits | Type | Year | Period | ||||
3 | Optional |
Competences | Learning aims | Contents |
Planning | Methodologies | Personalized attention |
Assessment | Sources of information | Recommendations |
Topic | Sub-topic |
1. 1. Presentació de l’assignatura. Alimentació saludable basat en evidència científica. Aliments saludables i exemples d’ èxit d’ innovació a la indústria alimentària. |
|
2. Desenvolupament de nous ingredients alimentaris funcionals |
|
3. El paper de la recerca en la Innovació i valorització d’aliments per la indústria. |
|
4. Prevenció de malalties a través dels aliments basat en evidència científica. |
|
5. Desenvolupar aliments innovadors: Des de la ciència bàsica fins al mercat. |
|
6. Desenvolupar i comunicar aliments saludables. |
|
7. Activitat Complementària: Impacte dels mitjans de comunicació en Nutrició i Salut. |