2007_08
Guia docent 
Facultat d`Enologia
A A 
català 
 
 
Enologia (2006)
 Assignatures
  ECOLOGÍA DE MICROORGANISMES DURANT LA FERMENTACIÓ VÍNICA; APLICACIÓ DE TÈCNIQUES MOLECULARS
DADES IDENTIFICATIVES 2007_08
Assignatura ECOLOGÍA DE MICROORGANISMES DURANT LA FERMENTACIÓ VÍNICA; APLICACIÓ DE TÈCNIQUES MOLECULARS Codi 195131211
Ensenyament
Enologia (2006)
Cicle 2on
Descriptors Crèd. Tipus Curs Període
5 Optativa Únic anual
Modalitat i llengua d'impartició Veure grups activitat
Prerequisits
Departament Bioquímica i Biotecnologia
Coordinador/a
BORDONS DE PORRATA- DORIA, ALBERT
Adreça electrònica montserrat.poblet@urv.cat
cristina.reguant@urv.cat
albert.bordons@urv.cat
josemanuel.guillamon@urv.cat
mjesus.torija@urv.cat
Professors/es
POBLET ICART, MARIA MONTSERRAT
REGUANT MIRANDA, CRISTINA
BORDONS DE PORRATA- DORIA, ALBERT
GUILLAMÓN NAVARRO, JOSÉ MANUEL
TORIJA MARTÍNEZ, MARÍA JESÚS
Web
Descripció general i informació rellevant Coneixement de les tècniques moleculars d’identificació de microorganismes vínics i la seva aplicació al seguiment dels processos fermentatius.